dijous, 27 de gener del 2022

DESCARREGUEU-VOS ELS LLIBRES: "LA HISTÒRIA DEL CAVA" I "LA VINYA I EL VI DEL PENEDÈS"

Feia mesos que volia emprendre aquest acte, aquest gest de donar el que m’han donat. El premi Gourmand Best of the Best que vaig rebre a París, a finals de novembre, m’ho va fer veure que havia d’actuar d’aquesta manera sense esperar res. M’he plantejat fer una segona edició del llibre “La història del cava” (2016) però he preferit valorar altres qüestions per tal de centrar-me amb la poesia, amb la llibertat de les emocions, amb aquest intent utòpic d’expressar tot el que sento de la realitat.

També penjo el llibre “La vinya i el vi del Penedès” (2019), segona part de l’estudi del cava, i que està exhaurit des de fa un any i mig. Us lliuro aquests dos llibres dedicats al vi per si els voleu descarregar i els voleu llegir de forma gratuïta. Us lliuro tots aquests anys d’investigació, treball i escriptura, per si voleu difondre els seus continguts, per si ho voleu enviar a universitats, biblioteques, grups de recerca, fundacions o museus.

No s’acaben les coses fins que no es donen. I és així com vull tancar aquesta etapa de la meva vida, donant-la, lliurant-la amb respecte i humilitat cap a totes les coses que he investigat, cap a totes les realitats que he estimat i he somiat.





4 comentaris:

Joblitz ha dit...

Moltes gràcies, Santi! Un acte de generositat molt preuat. Bon diumenge!

Francesc CR ha dit...

Moltes gràcies Santi ;-) un plaer llegir-te i un autèntic gest de generositat .

Unknown ha dit...

Molt agraīt Santi,una gran mostra de la teua generositat..

Patro ha dit...

Descarregats, moltes gràcies. Ara trobar temps per llegir-los